Wijngebied Rioja, Spanje

Onze druiven krijgen de tijd om langzaam te groeien in de Spaanse zon. En daar proef jij de vruchten van in onze heerlijke wijnen.

De wijnen uit onze HOLLAND TROTS en de HOLLANDS GLORIE lijn worden alle acht in het hart van de Rioja in het prachtige binnenland van Spanje gemaakt. De kleine rivier Ebro kabbelt hier door de wijnvelden terwijl de druiven langzaam rijpen.

Onze wijnmakers werken, in het kleine plaatsje Lapueblea de Labarca in de Rioja bij Baskenland, met hart en ziel aan onze wijnen. Zo’n passie, dat is puur onze smaak. Zij leren ons ook steeds meer over de Rioja en de manier van leven in deze landelijke regio. Als er niet gewerkt wordt laat men het leven hier kabbelen net als de Ebro. Ken je die lange tafel met vrienden en familie waar iedereen geniet van elkaar wijn en muziek? Die bestaat hier. Zomers zie je aan einde van een warme avond ook nog eens de zon in het Cantarisch gebergte zakken. Wij zijn hier gelukkig regelmatig om de productie van onze wijnen te volgen. Zo pikken wij een druifje van mee van het Spaanse “Dolce Vita”.

Onze wijnen krijgen de tijd om in de zon langzaam te groeien. En daar proef jij de vruchten van in onze heerlijke wijnen. Of je nou een wijn uit de HOLLANDS TROTS of de HOLLANDS GLORIE lijn opent, ze zijn allemaal lekker en daar draait het om toch?

Hier in deze bodega krijgen onze POS Tempranillo en POS Merlot de tijd om zich te ontwikkelen tot prachtige wijnen.

“Een fles POS wijn op tafel en genieten van de smaak en het design, dat is mijn ideale moment van de week. Liefst met zon op m’n hoed.”

De rivier de Ebro glooit langs onze wijnvelden en het Cantabrisch gebergte.

Winkelwagen