Vier het leven!

Ons leven was en is wat je noemt een wervelwind. Vanuit Hilversum vertrokken we als gezin met hond en een missie naar Zuid-Amerika om in Chili onze droom waar te maken, werken met onze passie voor wijnen. We bezochten daarvoor wijngebieden in Argentinië, Brazilië en Peru om zoveel mogelijk kennis over wijn maar zeker ook over het ondernemen in Latijns-Amerika op te doen. Vol trots startten we in Chili in 2016 ons eigen wijnmerk gebaseerd op enkel en alleen: Puur Onze Smaak (POS).

Onze missie is geslaagd, en hoe, want nu we al meer dan een miljoen flessen van onze POS wijnen hebben verkocht, mogen we onszelf sinds 2022 een Million Bottle Brand noemen. Onze wijncollectie is Puur Onze Smaak maar het is dus wel duidelijk, dat is ook die van jullie! Daardoor mogen wij werken met onze passie voor wijnen en daarvoor kunnen we jullie niet genoeg bedanken.

Het bouwen aan ons wijnmerk en genieten doen we inmiddels vanuit Friesland. Echt? Ja in Echten. Opnieuw een avontuur, opnieuw een andere taal, maar we kunnen je melden, zo tussen de weilanden met uitzicht op het Tjeukemeer, zijn we voorlopig in volle wind op onze plek. Onze wijnen komen daarom ook inmiddels uit Spanje, want daar, dichter bij huis, maken we de lekkerste wijnen speciaal voor jou. Regelmatig gaan we naar onze wijnmakers om niet alleen hun verhalen te horen over hoe het met de oogst gaat, maar vooral ook om te proeven en keuren, want alleen de beste kwaliteit komt in een fles met POS erop!

Onze Familie Pos Collection bestaat uit drie lijnen: HOLLANDS TROTS, HOLLANDS GLORIE en HOLLAND BRUIST. HOLLANDS TROTS laat je met drie elegante luxe Spaanse wijnen van ons eigen land genieten. Kijk maar naar de klompen, grachtenpanden, molens en fietsen op het etiket! De HOLLANDS GLORIE lijn baseerden we op de kleuren van de Hollandse vlag en met ook nog eens de oer-Hollandse tulpen op het etiket bestaat deze lijn uit vijf lekkere en betaalbare wijnen die we in het hart van de Rioja samenstelden. Dat wordt nog lastig kiezen. En om die keuze nóg lastiger te maken, hebben we ook een feestelijke lijn met twee cava’s: HOLLAND BRUIST. Bruisende bubbels om het leven mee te vieren en te proosten.

Proost/Cheers/Salute/Tsjoch!

Stephan & Ilona Pos

“Het Cantabrisch gebergte is zowel schitterend als imposant, wat een uitzicht. En juist hier mogen onze druiven uit de Hollands Trots en Hollands Glorie lijn langzaam groeien”.

Winkelwagen